Πρόληψη για την Υγεία και τη Ζωή

Οι άνθρωποι της εποχής μας αντιμετωπίζουν πολλούς και διαφορετικούς κινδύνους που προέρχονται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την απομάκρυνση από τη φύση και τις νέες διατροφικές συνήθειες. Οι φορείς της Ιατρικής Επιστήμης έχουν το χρέος και την αποστολή να βρουν τους τρόπους και τις μεθόδους που θα προστατεύσουν την υγεία και θα προασπίσουν την ευζωία των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι ιατρικές έρευνες καταδεικνύουν την ανεκτίμητη αξία των προληπτικών ελέγχων στην υγεία ανθρώπων που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα. Οι προσυμπτωματικοί αυτοί έλεγχοι (Check Up) όταν γίνονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας και με την χρησιμοποίηση προηγμένων συστημάτων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μπορούν να δώσουν την πραγματική εικόνα του οργανισμού και να εντοπίσουν τυχόν αλλοιώσεις σε πολύ πρώιμο στάδιο. Όταν αυτά τα προβλήματα εντοπιστούν και αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά, οι ιατροί επιτυγχάνουν την αποφυγή της νόσου ή την πλήρη ίασή της.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, προσφέρει στους κατοίκους των Αχαρνών ένα πλήθος Βασικών και Ειδικών Προληπτικών Ελέγχων, (Check Up) που έχουν σχεδιαστεί από τους ιατρούς συνεργάτες και διενεργούνται με την χρήση του ενδεδειγμένου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, με πιστοποιημένη ποιότητα και διαπιστευμένη αξιοπιστία. Έτσι, οι κάτοικοι του Μενιδίου και της ευρύτερης περιοχής των Αχαρνών, μπορούν να επιλέξουν το καταλληλότερο Check Up για το φύλο και την ηλικία τους ώστε να έχουν μια συνολική εικόνα του οργανισμού τους που θα χρησιμεύσει ως ανεκτίμητο εργαλείο για τους προσωπικούς τους ιατρούς.

Σαν παράδειγμα αναφέρουμε το CHECK UP ΔΙΑΒΗΤΗ που προσδιορίζει πέραν της τρέχουσας τιμής του σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα σακχάρου του προηγούμενου τριμήνου και αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για τον πρώιμο εντοπισμό του Διαβήτη και την αντιμετώπισή του.

Ο Όμιλός μας, σεβόμενος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, του παρέχει τη δυνατότητα, με την συμβουλή των συνεργαζόμενων ιατρών μας, να δημιουργήσει το δικό του Check-Up που θα βασίζεται τόσο στις προσωπικές του ανάγκες όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Η Μονάδα μας ως μία από τις έξι Μονάδες των Διαγνωστικών Κέντρων του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχει στρατευθεί στην προσπάθεια να εμπεδωθεί η αξία της πρόληψης στην υγεία στην συνείδηση του πληθυσμού της χώρας μας με στόχο την προάσπιση της υγείας και της ευζωίας όλων μας.

 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

pdf icon ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ - Κατεβάστε το αρχείο

0001