Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, ένα από τα Διαγνωστικά Κέντρα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην περιοχή των Αχαρνών όπου πολλές επιχειρήσεις και βιομηχανίες διατηρούν την έδρα και την παραγωγική τους διαδικασία.

Η Μονάδα μας με άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια και ιατρεία και με την συνεργασία εξειδικευμένων επιστημόνων ιατρών, βιοχημικών και άλλων προσφέρει ιατρικές διαγνωστικές υπηρεσίες στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και με εγνωσμένη αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ είναι πιστοποιημένες και διαπιστευμένες με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ΕΝ ISO 15189:2012 και προσφέρονται προσεκτικά τιμολογημένες ώστε να καθιστούν το αγαθό της υγείας προσιτό σε όλους.

Πολλές εταιρείες ενδιαφέρονται πλέον για την υγεία και την ευζωία των εργαζομένων τους και προς το σκοπό αυτό διενεργούν προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου (check up) που στοχεύουν να ανιχνεύσουν πρώιμα και έγκαιρα τυχόν βλάβες στην υγεία που μπορεί να οφείλονται στις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις τους.

Το αρμόδιο τμήμα των εργασιακών check up στη Μονάδα μας μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες και επιλογές ώστε να δημιουργήσετε την ειδική μορφή check up που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Ο ιατρός εργασίας της εταιρείας σας μπορεί σε συνεργασία με τα στελέχη μας να συνδιαμορφώσουν το κατάλληλο προφίλ εξετάσεων για το προσωπικό σας ανάλογα με την εργασία του καθενός, την ηλικία και το φύλο του.

Επίσης, η οργανωμένη υπηρεσία των εργασιακών check up της Μονάδας μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα μέσα ώστε να οργανώσει και να διενεργήσει το σύνολο των αιμοληψιών που θα απαιτηθούν, τοπικά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία και με την εποπτεία ειδικού κλιμακίου ιατρών που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των εξεταζομένων.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, έχοντας την γνώση ότι οι εργαζόμενοι έχουν και άλλες διαγνωστικές ανάγκες πέραν όσων θα καλυφθούν από το εργασιακό check up προσφέρει στους ίδιους και στις οικογένειές τους το δικαίωμα να εξυπηρετηθούν από την Μονάδα μας με ειδική εκπτωτική πολιτική για όποιες άλλες εξετάσεις τυχόν χρειαστούν στο μέλλον, ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες μας.

Ήδη, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής μας εμπιστεύονται την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ για τα εργασιακά τους check up και απολαμβάνουν ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας για τους εργαζόμενους και ορθής τιμολόγησης για την εταιρεία.