πιστοποιήσεις ιατρικής διάγνωσης κερατσίνιΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, είναι καταξιωμένη στην συνείδηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Αχαρνών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και για το υψηλό επίπεδο του συνόλου των εργαζομένων σ΄αυτήν.

Τα ιατρικά εργαστήρια παίρνουν μέρος συστηματικά στα Εθνικά (άνω των 200 εργαστηρίων) και Διεθνή (άνω των 550 εργαστηρίων) Προγράμματα εξωτερικής ποιοτικής αξιολόγησης λαμβάνοντας σταθερά κορυφαίες επιδόσεις και επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

Η καθημερινή διασφάλιση παραγωγής ποιοτικών υπηρεσιών από τις Μονάδες του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της εφαρμογής διεργασιών στα εργαστήριά μας του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001:2008 και της εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 15189: 2012.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής στον οποίο επενδύουν σταθερά οι φορείς της Μονάδας μας, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες διάγνωσης τις οποίες αξιοποιεί στο έπακρον το εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό μας. Οι συνεργάτες μας αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο των γνώσεων τους στις σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις έτσι ώστε να εγγυώνται την πλέον αναβαθμισμένη και ποιοτική διενέργεια εξετάσεων με την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία και όχληση για τους εξεταζόμενους.

pdf iconΠιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 - Κατεβάστε το αρχείο  

pdf iconΠιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 - Κατεβάστε το αρχείο